Mexico DF

Dagen startet tidligere for noen enn andre idag, mens jeg lå og sov helt til jeg ble vekket og merket ikke noe til jetlag-effekten i det hele tatt. Vi stod opp, og på badet skinte en varm morgensol inn på meg mens jeg smurte på solfaktor 50+ og fant frem solbriller. Det var ufattelig deilig å ta på seg sommerklær, og slippe resten av vinteren hjemme i Norge.

Vi startet med å gå bort til Zocalo'n som ligger noen kvartaler unna Hostal Amigo, der vi overnatter. Det ligger i gamlebyen (Centro Histórico), så det er mange fine bygninger her vi bor. Her er La Plaza Mayor, også kalt Zocalo;

Turen gikk videre til et museum, der vi gikk inn for å se på murales - veggmalerier - og noen av de var veldig fine. Vi kunne ikke ta bilder der inne, men her er et av bygningen, som heller ikke var så verst å se på.


Til min og Johannes store glede, tok vi deretter fatt på veien til et spisested ved navnet Los Vegetarianos, som ble anbefalt av hostellet vårt. Vi angret ikke på gåturen hit, for alle endte opp med deilig mexikansk vegetarisk mat. En deilig pitstop!

Vi fant ut at vi ville ta metroen til en annen bydel, så vi dro til Chapultepec, hvor det ligger en gigantisk park med både dyrepark, fine trær, passe store innsjøer, ivrige gateselgere, museer og store monumenter.

Det har vært en herlig dag i en herlig stor by, og jeg gleder meg til resten av dagene. Neste innlegg dedikeres til en svært annerledes og morsom hendelse fra denne dagen, og her er en liten cliffhanger. Stay tuned!

Abrazo,
Marita

3 kommentarer

Silje

06.feb.2011 kl.21:33

Å, HERREGUD, jeg fikk også sånn ballonghatt på bursdagen min på lørdag! Den var awesome!

Lasse

06.feb.2011 kl.22:45

Haha! Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Karoline

07.feb.2011 kl.02:23

Håja, gled deg! Og jeg kan si så mye som at jeg var også involvert i bakgrunnen til dette bildet...

Skriv en ny kommentar

Las Hormigas

Las Hormigas

0, Oslo

Fire studenter. Én rapport. Fem uker. ¡Viva México!

Kategorier

Arkiv

hits