Klovn + JC = sant

JC ser på klovneshow. Klovn får øye på JC. JC blir dratt med ut på plassen. JC er nå med i en "dansekonkurranse".

Karoline blir og dratt med ut på gulvet og må danse pardans med en annen stakkar som gjennom showet bare blir omtalt som "tjukken". Men når moves-ene begynner å bli litt kompliserte blir tjukken droppet og Karoline får ny dansepartner. Og det skjer flere artige ting på plassen. Alle må en etter en danse solo og jeg får vite at jeg er den siste som skal få lov til å danse til slutt.

 

Når det endelig blir min tur ender jeg opp og måtte danse med klovnen selv, noe som utarter seg til at jeg nå blir antastet, og antaster klovnen til de vel over 300 fremmøttes store begeistring. Jeg er tydeligvis så god at jeg kommer meg til en "finale"  og må "danse" med en av de andre mannlige deltagerne og lille meg skal nå kaste han andre rundt og tørrjokke som en annen liten kanin. Jeg vinner faktisk konkuransen, dog jeg tror konkuransen var rigget. Se videoen under for en liten film fra hendelsene.

 

- JC

 

4 kommentarer

Benedikte

07.feb.2011 kl.17:11

Sprek dans, Karoline! Nå sitter jeg og ler høyt alene på hybelen. Håper ellers dere har det flott på tur. Jeg er veldig glad i deg husk ;)

Sigurd Sigurd Brutus Motor

08.feb.2011 kl.07:38

Kjempegøy!

Dere er fine :)

Karoline er finest!!!

Jokke

08.feb.2011 kl.09:03

Dette har JC mye tørrtrening i later det til....

Silje

09.feb.2011 kl.18:44

DÆVVVER! Dette er det morsomste jeg har sett. EVER.

Skriv en ny kommentar

Las Hormigas

Las Hormigas

0, Oslo

Fire studenter. Én rapport. Fem uker. ¡Viva México!

Kategorier

Arkiv

hits