Utsiktspunkt over Mexico DF

Den originale planen var å besøke Frida Kahlo i går og pyramidene ved Teotihucan i dag, men i går kveld fikk vi vite at tilgangen til pyramidene ville være dårlig på grunn av fridagen idag, så det ble avlyst. Ved frokosten i dag fant vi ut at pyramidene skulle være åpen likevel, men da hadde vi allerede drøyet frokost og sånt så lenge at det var litt for sent å dra avgårde til pyramidene som ligger halvannen time unna.

Planen ble derfor å gå rundt til de bydelene vi ikke har besøkt enda, det vil si blant annet Zóna Rosa. Så vi tok beina fatt og gikk avgårde, med Jan Christian som kartleser. "Æ bare teke dokke der dokke vil, æ/e" (farsund-dialekt er vanskelig å tolke)

Vi gikk først til Mirador Torre Latino, et av de høyeste punktene tilgjengelig for turister i Mexico. Vi kunne se hele byen derfra, og det var veldig høyt over bakken. Vi kom helt til 44 etasje, og det var laaangt ned til bakken. Mexico City ligger på det laveste 2200 meter over havet, så vi var nok kanskje 2500 meter over havet oppe i det tårnet. Vi er vant til Oslo som er ca 3 moh, så vi merker at det er litt høyere enn vi er vant til.

Her kommer et lite bilderas fra Mirador:
For øvrig - Johanne og Karoline er i gang med å lage musikkvideo til sangen vår, og har begynt å filme hverandre mens de danser robotdans på de forskjellige stedene vi drar til. De prøver å få med meg også, men vi får se hvordan det blir. Vi får i alle fall dokumentert turen godt, og dere får nok se musikkvideoen så snart den er ferdig!

 

En herlig dag i en fin by, nå er vi solbrente og klare for litt struktur i hverdagen igjen - i morgen bærer det avsted til UNAM, et universitet her i Mexico by, hvor vi skal være på forelesninger fram til fire, og avslutte dagen med vårt første intervju til rapporten.

Saludos,
Marita

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Las Hormigas

Las Hormigas

0, Oslo

Fire studenter. Én rapport. Fem uker. ¡Viva México!

Kategorier

Arkiv

hits