Fra taket ser man mye lengre.

Lørdager i Oaxaca er ikke å forakte. Jeg og Karoline fikk dansedrømmen oppfylt på eklektiske Café Central, smakte endelig Mezcal, og sjokkvekte Jan Christian fra sin sødeste søvn. Med hatt.

Dagen derpå var solfylt og lat. Som avtalt med guru Gary, tok vi turen til Oaxaca learning center for å ha «Inter-cambio» med tre meksikanske ungdommer. Jeg og min utkårede tenåring hadde en lettere dyp samtale om Hip Hop, kjærlighet og svømming. 45 minutter ute i samtalen gikk det opp for han at Norge var et land, og at jeg ikke kunne spansk. Alt kommer for en dag.

 

Jorge tok oss med opp på taket av Casa Palomita. Den potensielle takterrassen var et yndet sted for en photoshoot, og satte trolig igang en kreativ prosess, da resten av kvelden ble viet en digital kitchy-collage workshop. Jorge og JC (aka den nye gutteklubben) så ikke helt verdien av overtrøtt kunst, men måtte innrømme at JC kler vannmelon.

 

Under vann kan alt skje.

Flerkulturell type.

Kom opp!

Vi har funnet et stamsted. Alternativ bokhandel + politiske happenings + veggis-mandag = JA. Å forberede intervjuer har aldri vært deiligere. Karolines spansk har vært relativt plettfri inntil i dag, da vi fikk servert middag istedet for kaffe, men ærlig talt, hvem kan klandres for mirakler?

 

Vi feiret valentinsdagen med anti-heteronormative bildetagning og en rosa kake. Meksikanerne med gassballonger og utekonsert. Jeg fikk et stikk av dårlig samvittighet da jeg kom til å tenke på at dagens intervjuobjekt måtte henge med en gruppe norske studenter på det man ut i fra dekorasjonene å dømme skulle tro var en nasjonal helligdag, men hun så ut til å ta det med fatning.

 

Happy Valentine's! Eller nyt treets dag.

Jeg har laget en maskot. Han er en fjern slektning av Jan Christian, og bærer navnet Jürgen. Fordi han alltid har ønsket seg et tysk navn.

 

Ich Liebe Dich.


Nå er natten langt på vei, og månen er snudd på hodet.

Buenas noches!
Johanne

 

2 kommentarer

Mammamarie

16.feb.2011 kl.13:14

Ingenting varmer mer i kalde Trondheimsdager for tida enn bilder og tekster fra fargerike Mexico! Dere er heldige, og vi er heldige som har dere! Her skal det være skøytedag på skolen, noen trener til Birken, og til helga blir det dametur til snøhølet Selbu! Jauda! Klem.

Silje

16.feb.2011 kl.23:25

Dere er vakre og jeg liker dere.

Skriv en ny kommentar

Las Hormigas

Las Hormigas

0, Oslo

Fire studenter. Én rapport. Fem uker. ¡Viva México!

Kategorier

Arkiv

hits