Hasta luego, México!

Nå sitter vi på hostellet, ferdigpakket og ferdighandlet, og venter på at bussen til Mexico DF skal gå. Det er utrolig å tenke på at vi er ved veis ende, og er ferdig med arbeidet. Vi hadde våre to siste intervjuer i går, og nå er vi veldig klare for litt ferie. Vi flyr til den Dominikanske Republikk i morgen, og der skal vi tilbringe de to neste ukene, før vi endelig vender hjem til våre kjære og kjente i Norge i slutten av mars.

Vi satser på at den 14 timers bussturen til Mexico DF ikke blir preget av dårlige mager på samtlige, ettersom vi alle har vært mer eller mindre dårlige under oppholdet her i San Cristóbal. Men vi ser lyst på det ettersom vi har blitt bedre nå. Vi spiste sushi og baguett i sentrum i stad, og handlet noen inn noen meksikanske suvernirer for ettertiden.

På tirsdag deltok Johanne og Karoline på kvinnedagsmarsj og feiret den internasjonale kvinnedagen (mens jeg var sjuk på rommet), og her er noen bilder fra marsjen;

Mujeres unidas jamás será vencidas!


Zapata vive! La lucha sigue!


Mujeres luchando! El mundo transformando!
(selv om det var en overvekt av menn på dette bildet..)


Nå skal vi dra, sees på dominikanske!

Hasta luego, kjære Mexico!Splittede følelser over å forlate Mexico.. (neida, jeg er kjempetrist jeg og!)

Marita, Karoline y Johanne

Én kommentar

Mamma Bjørg-Irene

11.mar.2011 kl.19:56

Stakkars dere som har vært syke. Håper dere er vel fremme på dominikanske nå, fortsett med blogging selv om dere nå har ferie!

Skriv en ny kommentar

Las Hormigas

Las Hormigas

0, Oslo

Fire studenter. Én rapport. Fem uker. ¡Viva México!

Kategorier

Arkiv

hits