Las Vegas, Six Flags og Los Angeles

 

What happens in Vegas? blir delvis delt på bloggen.  Jeg har hatt fem fantastiske dager i Vegas, med min søster, Katie, med kjæreste, John og Kusine, Jessie som for øvrig feiret sin 30-årsdag. Samtidig så har jeg fått med meg Torstein på turen. Vi har planer om å kjøre fra Las Vegas og kjøre opp til San Francisco før vi vender nesen mot Norge.

Vegas har vært svært fantastisk opplevelse det beste var jo å møte Katie igjen. Det har nå vært 3 år siden sist hvis jeg husker riktig.  Mye av tida ble brukt til å spise store porsjoner med Amerikanske retter, en må jo jobbe mot en skikkelig pondus mens en er her. Lite show. Noe gambling og ellers en fabelaktig tur.

Hoover Dam og min reisekompanjong, Torstein.

 

Etter 4 timers søvn fikk vi sjekket ut og fikk tak i vårt nye fremkomstmiddel for de to neste ukene en Dodge Avenger. Vi Startet med et lite besøk til Hoover Dam og fikk se god moderne byggekunst og fått forsterket respekten for høye steder og lange fall. Etter det har vi i grunnen kjørt.  Vi kjørte ut fra Hoover Dam klokka ett og kom oss til nattens overnattingssted Dena inn apartment motel. $50 natten for det som ser ut som rene laken og en halvveis låsbar dør er ikke så galt. Klokka var19:30 da vi kom frem sånn hvis dere lurte.

Mygg møter bil

 

Six Flags var topp, det ble mye kø men de 2 minuttene på Berg-og-dal-banen etter en og en halv times venting var verdt det. Møte for øvrig noen hyggelige koreanere fra Arizona, som vi ente med å henge sammen med resten av dagen i parken. Så måtte vi på ny finne et sted å sove for natten. Hvilket ikke hadde vært så vanskelig hadde de vi spurte faktisk sagt at de ikke hadde peiling, men de fant ut at de skulle sende oss på en liten rundtur. Men det ordnet seg til slutt.

Nå er vi kommet oss til LA, Vi har kjøpt oss en GPS så kanskje vi kommer oss litt lettere frem en tidligere, har blitt mye omkjøringer til nå som er nokså frustrerende sent på kvelden når det eneste en egentlig vil er å få seg noe mat og sove. Men tilbake til LA. Det var her vi virkelig fant ut at vi trengte litt veihjelp. Da vi kom in i byen traff vi på to gater som krysset hverandre og het det samme som den vi egentlig skulle til, og det som var mer forstyrrende var at den etter matchet også. Så vi loket rundt lenge før vi gav opp og spiste og spurte der hvor vi skulle. Vi var tydeligvis på andre siden av byen.  Men vi fant fram. Vi har innlosjert oss på Hostel internationals hostel i Santa Monica og nyter noen late dager før vi reiser videre mot Santa Barbara og San Francisco.

- JC

 

Én kommentar

Hormiga Marita

17.mar.2011 kl.05:01

Oi! Det høres ut som du har det fint, JC! Kjør forsiktig videre, snakkes snart! :)

Skriv en ny kommentar

Las Hormigas

Las Hormigas

0, Oslo

Fire studenter. Én rapport. Fem uker. ¡Viva México!

Kategorier

Arkiv

hits